Blog

Stručni blog dr. Sanje Jeleković

15.01.2012

Mamma mio proizvodi

Mamma mio proizvodi

Kad sam počela prije nešto više od godinu dana surađivati sa uvoznicima Mama mio proizvoda tvrtkom Kavo, oduševio me koncept NO NASTIES koju ova kozmetika predstavlja. Zapravo sama ideja kako je ta kozmetika nastala je genijalana.

Četri žene osmislile su proizvode koje bi same željele koristiti pritom se držeći NO NASTIES ideje, dakle prizvode bez parabena, petrolata, natrije laurel i natrij lauril sulfata (SLS), bez ksenoestrogena i ftalata, bojila i sintetskih mirisa i još najvažnije daju izvrsne rezultate. 

Sve je krenulo od jedne trudnoće zbog koje je je nastao danas super poznati Tummy Rub, međutim s vremenom se broj proizvoda povečavao i danas imamo odgovarajuće proizvode za sve djelove tijela i za sve potrebe ne samo trudničke. Proizvodi mirišu božanstveno i čine da se osjećate fantastično , a činjenica je da kad jednom isprobate neke od proizvoda uvijek im se vračate.

Mnogi svjetski časopisi ove su proizvode ocjenjivali najvišim ocijenama, a prošlog je mjeseca i hrvatski Cosmopolitan odnosno njegove čitateljice uvrstio Mama mio proizvod protiv celulita – Schrink To Fit među najbolje.

Ja osobno obožavam BoobTube – bust and neck firmer, koji koži vrata, dekoltea i grudi daje čvršći, mlađi i sjajniji izgled, a miriši.....savršeno!

Pogledajte Mamma Mio proizvode

Pogledaj ostale blog postove

Komentari