Kozmetički proizvodi

Aquasource

Svijet bez bolesti i umora, u kojem bore nisu u modi, gdje energija ne može nestati jer se u svakom trenutku punimo energijom sunca, energijom nevjerojatnih mikroalgi!

Proizvodi:

Green Energy

Kapsule imaju jako antivirusno djelovanje, a osobito su efikasne protiv gripe. Korisne su kod djece koja često obolijevaju, kod iscrpljenosti, stresa, slabokrvnosti, te za brži oporavak nakon bolesti.Također se koriste kod reumatičnih bolova i općenito povečavaju vitalnost. Djetelina u ovom proizvodu povećava kvalitetu i količinu majčinog mlijeka kod dojilja. Majke buduće i sadašnje pazite na prehranu svoje djece: DAJTE IM MIKROALGE "GREEN ENERGY".

na vrh

AFA - alge

Poznate su pod nazivom "zelena krv planete". Koriste se kod anemija, neishranjene djece, iscrpljenih odraslih, trudnica, dojilja, žena s materičnim krvarenjima). Smatraju se eliksirom za mozak i živčani sustav jer su osobito efikasne protiv nesanice, neuroza i stresa. Jačaju imunološki sustav naročito kod boležljive djece, rekovalescenata i starijih ljudi. Jedite alge kako biste sačuvali mladost, zdravlje, mozak i ljepotu.

na vrh

Enzimi + AFA alge

Koriste se kod bolesti probavnih organa (težina, napuhnutosti, plinovi i bolovi u trbuhu), kod starijih osoba sa smanjenom količinom enzima, kod neredovite, neuravnotežene prehrane bogate masnoćama i konzerviranom hranom naročito nakon pretjerivanja tokom Božića, Nove Godine, rođendana i drugih proslava.

na vrh

Lagani početak

Koriste se za pročišćavanje organizma nakon kura antibiotika, stresnog i užurbanog života, te nadomjesnih hormona. U svakom slučaju preporučuje se uporaba jednom godišnje radi detoksikacije organizma.

na vrh

Lighten up

Koristi se kod mršavljenja, kao zamjena za jedan obrok, najbolje večernji. Sadrži sve esencijalne tvari za normalan rad organizma + aminokiselinu L-karnitin koja ubrzava metabolizam. Kalorijska vrijednost takvog obroka nije veća od šalice mlijeka.

na vrh

EMK

Koristi se za lijepu kosu, kožu i nokte, kao i za za ubrzanje metabolizma kod mršavljenja, smanuje nivo triglicerida (loše masnoće) i sprječava njihovo taloženje u krvnim žilama.
Ima antiagregacijsko djelovanje poput andola (štiti od srčanih oboljenja moždanog inzulta, plućne embolije, gangrene, tromboembolije).

na vrh

CoQ10 sa kromom

Zovu ga "čudo srca" jer srčani mišić prvi osjeti poboljšanje. Prirodni je doping za sportaše- naročito u pogledu izdržljivosti i brzine. Smanjuje krvni tlak. Jača imunološki sustav budući da osigurava dopunsku energiju stanicama koje onda bolje obnavljaju svoje funkcije, što ga čini jako korisnim u borbi protiv malignih oboljenja. Njegovim korištenjem poboljšava se metabolizam i smanjuje težina (u kombinaciji sa kromom smanjuje želju za slatkim) stoga je izvrstan kod mršavljenja.

na vrh

Moon Rise krema

Divlji jam protiv problema u menopauzi (depresije, valunzi, suha koža i sluznice), olakšava PMS, normalizira šećer u krvi, štiti od raka ženskih spolnih organa i mliječnih žlijezda.

na vrh

Anti-ox/pycnogenol

Antioxidant je 20 puta jači od C-vitamina i 50 puta od E vitamina kod aktivnih i pasivnih pušača. Koristi se kao preventiva kod proširenih vena te kod problema sa kapilarama.

Koristi se i kod alergija (pycnogenol djeluje poput antihistaminka), a naročito je efikasan kod alergijskog rinitisa, psorijaze, astme, reakcija na sunce.Visoki sadržaj betakarotena koristan je kod prekomjernog izlaganja na suncu. Koristan je za ljude sa povećanim rizikom od jetrenih, krvnožilnih, srčanih te degenerativnih i zloćudnih oboljenja, te nakon moždanog udara. Korištenje u prvom tromjesečju trudnoće smanjuje rizik spontanih pobačaja.

na vrh