O nama

Centar Skin tim Centar Skin tim Centar Skin timCentar Skin timCentar Skin tim
     

Centar Skin medicinsko-kozmetički salon

Centar-Skin je medicinsko-kozmetički salon koji već više od 10 godina uspješno vodi liječnica opće prakse dr. Sanja Jeleković zajedno sa svojim timom.

Od samog početka ulažemo veliki trud u stalnu edukaciju kao i velika sredstva u najmoderniju aparaturu kako bismo vam moglli ponuditi najnovije i najučinkovitije kozmetičke tretmane za rješavanje najraznovrsnih problema kože.

Danas s ponosom ističemo da smo u samom vrhu po kvaliteti usluga što nas i dodatno obvezuje da ostanemo među najboljima. Pročitajte što klijenti kažu o nama.

Nudimo rješenja za sve kozmetičke probleme

Na našim web stranicama naći ćete rješenja za nečistu kožu, za mrlje na licu i tijelu, za zatezanje kože lica i tijela, za zaglađivanje kože, za uklanjanje malih virusnih bradavica, za mršavljenje i oblikovanje tijela te ostale tretmane.

Centar Skin je prvi u Hrvatskoj uveo IPL (intensive pulse light) tehnologiju za uklanjanje kapilara, ulanjanje mrlja te uklanjanje akni i bora sa lica i tijela. Koristimo i diodni laser pojačan RF strujom kao i novi IPL-sustav također pojačan RF strujom, kako bi što učinkovitije uklonili i svjetlije dlake sa lica i tijela.

Osim fotoepilacije (svjetlosne epilacije) u Centru Skin koristimo i enzimsku epilaciju koja učinkovitije uništava svjetliju, sijedu i vrlo tanku dlaku. Nudimo i elektroepilaciju, tj. uništavanje dlaka sa strujom pomoću igle kao i klasično uklanjanje dlaka voskom. Dakle kod nas možete napraviti sve, do sada, poznate tretmane uništavanja dlaka.

Kombinacija lasera i IPL-a pokazala se vrlo učinkovita kod uklanjanja kapilara na licu i tijelu. Laser bolje uništava dublje, plavkaste kapilare dok je IPL bolji u uništavanju crvenih površinskih kapilara. Kombinacije tretmana vrlo učinkovito koristimo u svim tretmanima na licu i tijelu.

Besplatne konzultacije!

Pogledajte naše kozmetičke tretmane i kozmetičke proizvode, a želite li besplatne konzultacije s dr. Sanjom Jeleković kontaktirajte nas bez ikakvih obveza, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam! Također, u rubrici savjeti možete pronaći savjete dr. Sanje Jeleković na pitanja klijentica i klijenata.