Kozmetički tretmani

Ostale usluge

Ekstenzije trepavica

Metoda produljenja trepavica olakšava i skraćuje svakodnevno šminkanje jer nanošenje maskare nije potrebno, a trepavice stalno izgledaju kao da su savršeno i precizno namazane. Stavljanjem ekstenzija je moguće korigirati izgled i oblik oka, te popravljati sitne nepravilnosti koje se dešavaju opuštanjem kapaka ili „otvarati“  pogled odnosno oko.

Polutrajne ekstenzije traju 4-6 tjedana ovisno o ciklusu vaših prirodnih trepavica. Kao što vaši nokti i kosa, tako i trepavice rastu kroz neprestano nadopunjavanje. Životni ciklus jedne trepavice je cca 90 dana. Faktori koji utječu na karakteristike samih trepavica poput životnog stila i brige oko trepavica mogu utjecati na to koliko će svaka pojedina ekstenzija trajati.
Ekstenzije su uzbudljiva nova usluga za deblje, duže i prirodno bogatije trepavice koje daju:

  • Prirodni izgled - toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da vam nije više potreban prirodni uvijač. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicma.
  • Prirodni osjećaj - kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.
  • Prirodno nošenje - savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, biti u toplicma ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.

rezerviraj termin

na vrh

ABH-Anastasia Beverly Hills korekcija obrva

ABH-Anastasia Beverly Hills korekcija obrva

Korekcija obrva Anastasia Beverly Hills metodom je više od bolnog uklanjanja neželjenih dlačica sa obrva. To je ritual pri kojem se dlačice oblikuju gotovo bezbolno, a kao krajnji rezultat imamo trenutačni face lifting, otvoren pogled i istaknute oči. Novi izgled možete vrlo jednostavno održavati koristeći proizvode za kućnu upotrebu.
 
 

rezerviraj termin

na vrh

Trajna šminka

Postupak trajne šminke ili mikropigmentacija je estetska metoda kojom se korigiraju ili mjenjaju, uljepšavaju i balansiraju na polutrajan način određeni nedostaci ili nepravilnosti na licu (usne, obrve, kapci...) ili tjelu (ožiljci, areole...) unošenjem pigmenta u dermis.

Postupak se radi u izuzetno sterilnom okruženju, budući se za tretman koriste igle, a pigment se unosi u kožu. Iako slovi za bolan tretman klijentice svjedoće da je zapravo manje bolan nego što očekuju, jer se prije tretmana apliciraju anestetske kreme, i zapravo varira ovisno o osjetljivosti klijentice. Nakon tretmana tretirano područje bude lagano otečeno, stvore se male krastice koje nestanu u periodu do 7 dana, kad se dolazi ponovno na kontrolu i eventualnu dopunu pigmenta. Tako napravljana šminka može traje oko 3 godine uz povremenu kontrolu i dopunjavanje.

rezerviraj termin

na vrh

Pedikura

Kako bi za Vas imali gotovo sve u ponudi uveli smo i tretman kozmetičke  i medicinske pedikure koja rješava Vaše noge suvišne grube kože i omogučava lak korak. Sa promjenama sezona koža nogu i stopala zahtjeva određene tretmane kako bi što duže izgledala lijepo i njegovano. Stopala nose teret cijelog dana pa im je potrebno pokloniti posebnu pažnju, a to ćemo Vam u Centru Skin napraviti uz opuštajuću, mirišljavu kupku za stopala, te Vam urediti nokte i umasirati ulja i kreme ovisno o samom problemu.

rezerviraj termin

na vrh

Bojanje obrva i trepavica

Ovaj treman je namjenjen osobama sa svijetlijim obrvama i trepavicama ili onima koji  žele prirodne jače naglasiti. Izuzetno dobro prekriva sijedu dlaku, a nakon tretmana ona je izražajnija i sjajnija. Vrlo je praktičan u ljetnim mjesecima jer boja traje oko tri tjedna. Tretman se izvodi sa bojama sa malim postotkom kiselina koje su sigurne za oči, jer ne izazivaju alergije, a mogu se koristiti neograničeno dugo. Nijanse su od svijetlosmeđih do crnih i za trepavice posebno efektne plavo-crne.

rezerviraj termin

na vrh

Minival tepavica

Tretman je idealan za naglašavnje trepavica koje imaju dužinu ali su ravne i tanke. Minivalom se dobiva efekt uvijanja maskarom, a dobiveni izgled se ne mijenja četri tjedna, kad se postupak može ponoviti. Tako uvijene trepavice izgledaju prirodno ali sa većim volumenom i gustoćom.  

rezerviraj termin

na vrh

Gamma Swing

Gamma Swing

Gamma Swing aparat za liječenje bolova u kralježnici namijenjen je svima koje muče bolovi u leđima, bez obzira na dob. Općenito se terapija može koristiti za ublažavanje bolova, opuštanje mišića, poboljšavanje fleksibilnosti te kao priprema za fizikalnu terapiju.
Jedini u Hrvatskoj imamo aparat!

Bolovi u leđima nastaju iz različitih razloga, ovisno o starosti i stilu života. Pacijenti se vrlo često žale na bolove u donjem dijelu leđa što predstavlja oko 80% ukupnih problema zbog kojih traže pomoć liječnika. Radi se o problemu kojeg barem jednom u svojem životu osijeti svaki moderan čovijek. Bol se najčešće javlja u starijoj životnoj dobi, zbog promjena u itervertebralnim diskovima i malim zglobovima kralježnice i sužavanju spinalnog kanala te pritisku na korijene živaca pomicanjem intervertebranih diskova (diskus hernija), ali isto tako i kod mlađih osoba i sportaša.

Faktori rizika za nastanak „križobolje“ su svakodnevni i sasvim obični, poput dobi, pušenja, fizičkih napora, sjedećeg posla i naravno nezobilaznog stresa... Za liječenje boli u leđima primjenjuju se razne metode, od lijekova do fizikalne terapije ili u konačnici kirurških zahvata. U kontekstu fizikalne terapije često se i preventivno koristi medicinska gimnastika, a sada i nova ekstenzijska terapija pomoću uređaja Gamma Swing.

Gamma Swing Gamma Swing Gamma Swing Gamma Swing Gamma Swing Gamma Swing Gamma Swing
     

Ovaj uređaj služi upravo za liječenje bolova u leđima, a proizveden je na temelju dugogodišnjeg iskustva poznatog ortopeda dr. Ferdinanda Gundolfa iz Innsbrucka. Terapije se individualno prilagođavaju potrebama klijenata, a kombiniraju rastezanje kralježnice sa ljuljajućim kretanjem.

Terapija liječenja bolova u leđima se odvija u tri glavna položaja: zdjelično podizanje, podizanje trupa uz kontakt ramena sa podlogom te slobodno viseči položaj.

Posebno konstruirani nosači se pričvršćuju na distalni dio potkoljenice i pomoću njih se pacijenta na trenutak podiže sa podloge. Takvim elastičnim načinom istezanja postiže se nježno rastezanje mišića i tkiva, te relaksacija i smanjenje pritiska u predjelu između kralježnih diskova, kukova i koljena. Pri tome se dešava i rasterečenje nogu, koje predstavlja dodatnu korist za pacijente sa proširenim venama i limfnim oteklinama. Pri liječenju se koristi vlastita težina pacijenta, a u početku je potrebno terapiju napraviti tri puta na tjedan.

Prije početka liječenja treba izvršiti temeljit liječnički pregled kako bi potvrdili indicije liječenja i isključili kontraindikacije.

Gamma Swing terapija ima povoljan učinak na napetost u dorzalnim mišićima, a primijećuje se i ublažavanje simptoma kod blagog osteoartritisa. Općenito se terapija može koristiti za ublažavanje bolova, opuštanje mišića, poboljšavanje fleksibilnosti te kao priprema za fizikalnu terapiju. Kada se koristi uz druge terapije, opaža se puno bolji i brži oporavak pacijenata.

Pogledajte Video zapis:

rezerviraj termin

na vrh