Kozmetički tretmani

Rejuvenatio – Uklanjanje mrlja sa lica i tijela

IPL tehnologija

IPL  tehnologija

Rejuvenatio podrazumijeva uklanjanje pigmentacijskih oštećenja i sitnih kapilara sa kože lica i tijela pomoću IPL tehnologije. To doprinosi izjednačavanju tena i prosvjetljavanju kože što vraća mladenački izgled. Mrlje postaju sve veći problem i to, sve češće, kod mlađih ljudi. Očito je naša atmosferska zaštita sve slabija, a populacija je sve više opsjednuta željom za sunčanjem i tamnoj puti, što dovodi do sve češćih mrlja na licu, dekolte-u, ramenima, rukama...

I nečista koža sa aknama izaziva pigmentacijske promjene na licu, a vrlo često i na tijelu. Tu je najučinkovitija kombinacija mikrodermoabrazije sa IPL-om. Koristi se jedan vid rejuvenatia kojom se istovremeno izbjeljuje koža, i djeluje na kapilare oko žlijezda lojnica, a na kraju i na same bakterije.

Tretmani se rade svakih mjesec dana, mrlje se izbjeljuju, akne više ne izbijaju, a koža se više ne masti tako jako. Mrlje mogu nastati i radi urastanja dlačica na licu i tijelu. Ovo se češće dešava na tijelu, najčešće je zahvaćena bikini zona i noge. Kod ovih mrlja najbolje je ukloniti dlačice laserski ili IPL-om i vrlo brzo će se smiriti urastanje, a nakon par tretmana izbijeliti će i mrlje.

Trudnoća i hormonalne promjene u kombinaciji sa suncem još su jedan, ali vrlo čest uzrok mrljama na licu. Rejuvenatio daje rješenje! 3-5 tretmana u razmacima od mjesec dana izbijelit će kožu. Ti se tretmani rade na jesen, zimi i u rano proljeće dok je koža blijeda i dok još nema jakog sunca. Da bi se efekti tretmana zadržali, potrebna je stalna zaštita od sunca, jer u protivnom, koža će ponovo regirati mrljama.

rezerviraj termin

na vrh

GREEN PEEL by dr.Christine Schrammek

Vrlo učinkoviti peeling sasvim na biljnoj bazi koji je osmislila i razvila njemačka dermatologinja dr. Christine Schrammek. Već 50 godina uspješno se koristi kod revitalizacije kože, za liječenje nečiste kože, kod proširenih pora, kod bora i ožiljaka, kod mrlja za posvjetljavanje, kod strija, za tretiranje kože oštećene pretjeranim sunčanjem.

Prvi znaci starenja počinju se primjećivati u drugoj polovici tridesetih. Svakodnevni stres, preveliko izlaganje sunčevim zrakama, siromašna prehrana, kao i polagani pad stvaranja estrogena, odražavaju se na koži lica. Koža vidljivo gubi čvrstoću, elastičnost i glatki mladenački izgled. Tada je pravi trenutak za "green peel".

Prirodni biljni kompleks pun minerala, enzima, proteina i vitamina podiže prirodnu aktivnost kože i daje čudesne rezultate. Koristeći "green peel" kao jedan anti-aging tretman, skidamo mrtve, orožnjele stanice u gornjem sloju kože. Tim načinom potičemo stvaranje novih, mladih stanica, izrazito se podiže cirkulacija i oksigenacija i pročišćavanje kože. Rezultat svega je izuzetna revitalizacija i regeneracija kože u samo par dana.

"Green peel" se može ponavljati svaka 3 tjedna, a rezultati su sve bolji i bolji. Bitno je koristiti proizvode za kućnu njegu koje dobijete u Centru Skin prvog dana nakon biljnog peeling-a. Ti proizvodi sadrže zaštitu od sunca i aktivne sastojke koji pomažu mladoj koži u regeneraciji. Trećeg i četvrtog dana dolazi do guljenja odumrlih rožnatih stanica površinskog dijele kože. Peti dan je potrebno doći kod nas na post-peel tretman, koji se sastoji od masaže multi-vitaminskim ginseng biloba koktelom i maskom.

Važno je zapamtiti da je ta svježa, nova koža osjetljiva i da ju je potrebno štititi od sunca daljnjih mjesec dana i ujedno njegovati proizvodima za kućnu njegu koje su osmislili, također, u laboratoriju dr. Christine Schrammek.

Koliko je ovo poseban i vrlo učinkovit tretman, govori i podatak da je "green peel" tretman koji ima 50 godišnje iskustvo, 50 godina čudesnih rezultata i 50 godina zadovoljnih klijenata u više od 40 zemalja svijeta.

rezerviraj termin

na vrh