Kozmetički tretmani

Njega lica

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Vrlo nježna ali i izuzetno učinkovita metoda odstranjivanja odumrlog rožnatog sloja kože koja na taj način omogućava koži da diše i da se obnavlja. Ovim tretmanom odmah poboljšavamo strukturu kože, odstranjujemo mrlje, potičemo regeneraciju i tako smanjujemo sitne bore i ožiljke. Koža nakon tretmana biva svjetlija, glađa i mekša - jednom riječi ZABLISTA!

Čišćenje kože od crnih komedona ili gnojnih akni sada je daleko elegantnije i bezbolnije bez dugotrajnog parenja vrućom parom, budući ista može izazvati pucanje kapilara, a u svakom slučaju vremenom izaziva mlohavost kože. Učinak peeling-a postiže se zrncima aluminium oxyd-a (sitni pijesak) posebno brušenim da budu oštri, a jačinu osigurava vakuum koji se dozira individualno prema osjećaju ugode svakog klijenta i prema odgovoru njegove kože na peeling.

Često odmah nakon mikrodermoabrazije, nanosimo AFA-s kiseline (kiseline slične voćnim kiselinama, koje nisu fotoosjetljive a ugodnije su za klijenta; po učinkovitosti su još i bolje od voćnih kiselina). AFA-s kiseline primjenjujemo kod indikacija kao što su nečista koža, bore, ožiljci i mrlje. Sa AFA-s kiselinama pojačavamo mehanički peeling postignut kristalima aluminium oxyd-a. Nakon samo 10-tak sekundi peckanja klijent ne osjeća nikakvu nelagodu, a te kiseline nakon 5-10min. neutraliziramo hladnom vodom.

Tretman završavamo ultrazvukom koji regenerira kožu i vraća joj vlagu, te maskom koja do kraja briše i najmanji trag crvenila na koži te joj daje završni sjaj. Ponekad, kod nečiste kože dodajemo i laser niske snage kako bi smirili upalne promjene. Kod dubokih akni, nakon paketa od 5 tretmana mikrodermoabrazija, često moramo provesti i liječenje akni sa IPL-om (laser za akne).
Mikrodermoabrazija se preporučuje svakom, bez obzira na spol, par puta godišnje kako bi se koži skinuo površinski, mrtvi rožnati sloj, i omogućilo joj da diše i da se dalje regenerira. Preporučamo paket od 5 tretmana, koji se izvode jednom tjedno, a nakon toga jednom mjesečno po potrebi, dok se ne postignu željeni rezultati.

rezerviraj termin

na vrh

Bioptron

Bioptron

Polariziranu svjetlost od 300-48o/nm koristimo u našem centru kako bi nam ubrzala djelovanje maski i omogućila aktivnim sastojcima da prodru dublje u kožu. Osim toga, služi nam kako bi ubrzala regeneraciju kože.

Ova se svjetlost koristi više od 20 godina sa ciljem ubrzanja zacjeljivanja rana, traumatskih ozljeda, opeklina, dekubitusa, te pri ublažavanju boli kod reumatskih oboljenja u fizijatriji i sportskoj medicini. Pri iscjeljivanju, svjetlost pomaže tako što djeluje protuupalno, stimulira metaboličke procese i imuni sistem, te ublažava bol. Ova svjetlost ne sadrži UV zračenje, pa se preporuča svakodnevna primjena od 5-10min. za ublažavanje boli, kod aknaste kože, za zacjeljivanje rana ili samo u borbi protiv starenja kože.

rezerviraj termin

na vrh

Hidrolage

Ovo je izvrsna hladna gipsana maska koja daje izvanredan lifting efekt. Suhoj i dehidriranoj koži vraća vlagu, a zbog gipsanih bandaža kolagen prodire dublje u kožu i zaglađuje bore. Nakon tretmana klijenti mogu uzeti gipsani odliv svog lica, a za par dana malo namočiti termalnom vodom odliv i ponovo iskoristiti masku za još jedan tretman.

rezerviraj termin

na vrh

Ultrazvuk

Ultrazvuk

Ovo se sa velikim uspjehom koristi za odstranjivanje malih bora kod umorne kože, za unošenje hranjivih tvari duboko u podkožje, poboljšanje prokrvljenosti i tonizaciju vezivnog tkiva. Sve to dovodi do osvježenog, regeneriranog, zaglađenijeg izgleda kože. Osim toga radi boljeg protoka limfe ova je metoda izrazito uspješna kod zacjeljivanja nečiste, aknaste kože, ožiljaka i smanjivanje edema (podočnjaci).

Ultrazvučni val ima u tijelu dva glavna učinka: mehanički ( što dovodi do mikromasaže podkožja) i toplotni (koji nastaje uslijed trenja među molekulama nastalog zbog ultrazvučnih vibracija). Ova dva učinka dovode do bioloških učinaka a to su poboljšanje prokrvljenosti, ubrzanje regeneracije i povećanje prodornosti preparata duboko u podkožje.

rezerviraj termin

na vrh