O nama

Klijenti o Centru Skin

"Nevjerojatna stvar mi se desila nakon današnje terapije gamaswingom uz sav sport kojim se bavim imao sam nekih poteškoća sa kralježnicom i jednu prometnu u prvom mj 2012god nakon koje sam završio na dugotrajnom bolovanju zbog same kralježnice žao mi je što vam nisam pokazao svoju kralježnicu prije terapije ali sada nakon ja sam oduševljen reakcijom mog tjela na tu terapiju ukratko meni je jedan kralježak doslovce malo virio van nisam imao bolove ali se okom vidjela dislokacija danas nakon tuširanja sam primjetio da ja na tome mjestu lagano crvenilo ali  važno je da kralježak ne viri niti naj manje nakon te terapije. Zahvaljujem se kao vaš pacijent kojem je i struka sama fizikalna terapija ali ovo je iznad mojih očekivanja da nakon samo jednog tretmana imam okom vidno poboljšanje."
 
Filip B.

"Velike pohvale Centar skinu. Ugodna atmosfera, visoka profesionalnost, a istovremeno jako su svi topli, jednostavni i pristupačni pogotovo. Posvete se svakoj osobi i idu svakom na ruku s takvom prirodnom lakoćom koja se rijetko vidi."

Andreja

 

"Poštovana Sanja, ne mogu da se ne zahvalim što ste me u kratkom roku oslobodili muke s depilacijama. Nakon par tretmana s IPL-om ja sam se preporodila i nemam više dosadnih dlačica :). Kod mene u kupaoni više nema raznih sredstava za depilaciju, a ni britvica. Svjesna sam da samo stručnjak može odabrati najbolji aparat za ovu svrhu i nisam se prevarila. Preporučam svima  jer se uistinu isplati. Zahvaljujem Vama i Vašem ljubaznom osoblju jer ste uvijek našli razumijevanja za moje promjene termina :)."

Mira

 

"Poštovana doktorice, budući ste me u kratkom roku rješili mojih kapilara, odlučila sam se pozabaviti i dlakama. Uvjerili ste me da IPL u pravim rukama daje odlične rezultate. Iskreno se zahvaljujem i radujem  ponovnom susretu."

Krunoslava J.

 

"Želim se zahvaliti cijeloj ekipi u Centru Skin, što ste mi pomogli, tjerali me i potaknuli da se riješim viška kila i da dobro izgledam na svom vjenčanju. Stvarno sam se odlično osjećala , a Vi ste mi u tome mnogo pomogli! Slike sljede..."

Sanja B.

 

"Najljepše zahvaljujem na čestitkama, ali i ja vama čestitam na profesionalnosti. Što se tiče vaše gratis ponude, rado bih između ostalog sredila obrve. U okviru koje vaše ponude bi to bilo moguće? Hvala uz lijep pozdrav."

Gordana

 

"Poštovana Sanja, hvala Vam što ste se sjetili mog rođendana i iznenadili me darom – gratis tretmanom po izboru. Malo ću razmisliti pa ću se javiti u vezi termina. Budući dlačice više nisu moj problem, zahvaljujući Vama, možda bih bogla urediti malo obrve. Još jednom hvala i vidimo se."

Ivana