O nama

Dr. Sanja Jeleković

Dr. Sanja Jeleković je završila Medicinski Fakultet u Zagrebu. Jednogodišnji staž je odradila u KB Sestre Milosrdnice. Nakon staža započela je liječničku praksu kao obiteljski liječnik u ambulanti u Prelogu, gdje je radila narednih deset godina.

Svoj prvi mali kozmetički salon pokrenula je 1996. godine u Zagrebu. Rezultat predanog sedmogodišnjeg rada i edukacije je Centar Skin, otvoren 2002. godine koji od tada ponudom i kvalitetom usluga konkurira najboljim kozmetičkim salonima u Hrvatskoj.

Dr. Sanja Jeleković prati sve novitete u kozmetičkoj eindustriji i dermatologiji naročito vezane uz lasere i svjetlost visoke snage. Njena velika strast prema poslu koji radi, kao i veliki uspjeh, motiviraju je da se i dalje usavršava zajedno sa svojim timom kako bi Centar Skin i dalje nudio svojim klijenticama i klijentima vrhunske usluge.

Besplatne konzultacije!

Pogledajte naše kozmetičke tretmane i kozmetičke proizvode, a želite li besplatne konzultacije s dr. Sanjom Jeleković kontaktirajte nas bez ikakvih obveza, biti će nam zadovoljstvo pomoći vam! Također, u rubrici savjeti možete pronaći savjete dr. Sanje Jeleković na pitanja klijentica i klijenata.